Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Між парками «Хрещатий» і «Володимирська гірка» в Печерському та Шевченківському районах столиці збудують мостовий пішохідно-велосипедний перехід, який дозволить організувати безпечний пішохідний і велосипедний рух.

Один з проектів-переможців конкурсу на найкращий проект мосту

Замовником робіт визначено КП «Інженерний центр». Відповідне розпорядження № 218 з’явилось на сайті КМДА за підписом міського голови.

Так, КП «Інженерний центр» доручено одержати вихідні дані для проектування, визначити генеральні проектну та підрядну організації для виконання робіт, отримати дозволи центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику в сфері охорони культурної спадщини, – Міністерства культури України та Департаменту культури КМДА, а також соціально уповноваженого органу державного управління в галузі організації, охорони та використання природно-заповідного фонду – Міністерства екології та природних ресурсів України на проведення робіт.

Фінансування робіт виконуватиметься відповідно до Програми економічного та соціального розвитку м. Києва.

Нагадаємо, що у 2013 році КМДА було проведено закритий архітектурний бліц-конкурс на найкращий проект цього мосту. Тоді було вирішено об’єднати ідеї всіх трьох переможців, але проект реалізований так і не був. Участь брали архітектурні бюро з різних країн світу, в тому числі Іспанії, Швейцарії та Об’єднаного Королівства.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button