Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За словами міського голови Віталія Кличка, це відповідальність усіх – і профільного заступника, і глави району, де трапилася надзвичайна подія, і керівника підприємства Олександра Густєлєва, до складу якого входить КП «Київавтошляхміст», на балансі якого знаходиться шляхопровід.

Про це Кличко сказав на початку засідання Київради. «Як всі знають, я ухвалив кадрові рішення. Подобається це комусь чи ні! Я ініціював звільнення заступника голови КМДА з питань транспортної інфраструктури та глави Солом’янського району», – зазначив Віталій Кличко. Також керівник КК «Київатодор» Олександр Густєлєв подав заяву на звільнення.

Він зауважив, що вони написали заяви на звільнення. Також міський голова доручив перевірити всі шляхопроводи, мости, і визначити їхній технічний стан, щоб далі ухвалювати рішення щодо подальших робіт. Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук за результатами оперативної перевірки повинен надати звіт депутатам Київради.

Віталій Кличко зауважив, що цього року розпочнеться плановий ремонт шляхопроводу і будівництво транспортної розв’язки. Відповідний проект вже розроблений. Про який саме проект йдеться, міський голова не уточнив.

Нагадаємо, що громадські організації, які займаються міськими питаннями, виступили з вимогою звільнити керівника «Київавтодору» Густєлєва та сформувати у КМДА професійну команду, яка б продовжила впроваджувати транспортні реформи.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button