Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Для Федерального міністерства транспорту Німеччини Подільсько-Воскресенський міст, будівництво якого було розпочато ще у 1993 році та не завершено досі, став об’єктом дослідження.

Аналіз невдалого київського проекту було виконано в рамках створення практичного посібника з рекомендаціями для планування та будівництва великих мостів на німецьких автомобільних трасах, повідомляє Deutsche welle. Представлення результатів експертизи у столиці України відвідає міністр транспорту Німеччини Александер Добріндт.

фото: 5 канал

Під час офіційного візиту Добріндта, 6 квітня, відбудеться презентація технічно-фінансової експертизи Подільсько-Воскресенського мосту. На виконання цієї експертизи Німеччина виділила 200 тисяч євро.

Рекомендації мають допомогти у майбутньому уникнути помилок, яких було допущено при плануванні інших об’єктів, зокрема Подільсько-Воскресенського мосту. Експертиза включає також аналіз можливостей завершення цього проекту. Деталі будуть озвучені під час презентації.

Нагадаємо, у лютому зазначалося, що на будівництво мосту КМДА виділить 625,3 мільйонів гривень. Раніше мер Києва зазначав, що німецькі бізнесмени готові виділити 200 тисяч євро на будівництво цього мосту. Раніше повідомлялося, що потенційні німецькі інвестори візьмуть участь у презентації експертизи в четвер. Однак цю інформацію було спростовано. «Це урядова делегація. Інвестори не приїжджають», – повідомила прес-секретарка Віталія Кличка Оксана Зінов’єва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button