Власники гуцулської пивоварні «Ципа» відкрили в Києві нове пивне місце – Taranka.

Фото: facebook.com/TarankaBar
Тут можна спробувати фірмове пиво і в’ялену рибу. Уся риба у закладі поділена на три категорії: свіжо в’ялена, середньо в’ялена і суха. Додатково її розділяють за місцем вилову: дніпровська, азовська, чорноморська, кубанська і далекосхідна риба.
Меню тарані до пива міняється щодня, тому його треба уточнювати у персоналу. Головні страви у закладі – риба і морепродукти. Крім цього тут подають ковбаски, сир, гострі курячі крильця і м’ясо на шампурі. На ланч можна з’їсти юшку і рибні котлетки з пюре.
Taranka знаходиться на вулиці Велика Васильківська, 63. Ціни на фірмове пиво стартують від 35 грн. До пива тут можна замовити креветки – 59 грн чи варені раки – 80 грн. Головна страва тараня в пряній олії з хлібом коштує 80 грн, рибні котлети – 59 грн, а бургер з кефаллю – 99 грн.

фото: facebook.com/TarankaBar
Раніше «Хмарочос» писав, як влаштований рибний промисел під Києвом.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті