Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Активісти пропонують написати заяви та зібрати підписи проти діяльності розважального закладу ROOF, пише in-kyiv.

Фото: unian

На вулиці Січових Стрільців 37-41, пройде акція активістів і місцевих мешканців через незадоволення останніх концертною діяльністю закладу ROOF на даху будинку. Мешканці прилеглих будівель скаржаться на гучні вечірки та змушені викликати поліцію. Щоб не заважати відпочинку оточуючих, музика повинна замовкати до 22:00, але судячи з незадоволення активістів, заклад не завжди виконує цю вимогу.

Організатори акції підготували спеціальні анкети і запрошують ЗМІ, також створили групу Stop ROOF Terror у Facebook, де учасники координують свої дії. Розпочнеться рух проти концертного майданчика ROOF сьогодні о 19:30 біля входу в клуб «Атлас» за адресою Січових Стрільців 37-41. Нагадаємо, «Хмарочос» повідомляв, що сьогодні там запланований концерт «Від сходу до світанку», де буде грати музика з відомих кінофільмів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button