Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Власники терас, які не сплачують податок до бюджету міста будуть оштрафовані, а їх майданчики демонтують, заявив Геннадій Пліс.

Власники літніх терас, встановлених з порушенням, а також ті, хто не сплачував податок за свої майданчики в бюджет міста втрать літній майданчик. Міська влада зазначила, що демонтує їх. З 1000 літніх терас, за словами першого заступника голови КМДА Геннадія Пліса, податок сплачують лише 400. Прибудови, які лишають громадянами менше 1,8 метра прохідної частини – потраплять до «чорного списку» міської влади.

При встановлені літніх терас, власникам обов’язково потрібно мати інформаційний талон чи паспорт прив’язки. Встановити терасу можна лише після перевірки Департаменту благоустрою та сплати пайової участі. В іншому випадку це означає, що споруда незаконна і повинна бути демонтована.

На вулицях Хрещатик і Сагайдачного можна встановлювати лише столи і парасолі.

Раніше «Хмарочос» обрав сім вдалих літніх майданчиків Києва, які не заважають пішоходам.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button