Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23533 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У травні успішно завершився тендер, за яким КО «Київзеленбуд» має придбати 4240 саджанців дерев у ТОВ «Голландські троянди».

Фото: agro-flora.com

Загальна сума закупівлі становить 7 300 000 гривень. Згідно з технічною документацією, усі саджанці мають бути надані комунальному об’єднанню «Київзеленбуд» впродовж 2017 року. Окрім ТОВ «Голландські троянди», у тендері брали участь ще 3 компанії, остаточна пропозиція однієї з яких була всього на одну гривню більшою, ніж у переможця.

«Голландські троянди» мають поставити в Київ 442 липи європейські, 431 робінію псевдоакацію, 422 клени Фрімана, 335 кленів гостролистих, 334 ялини колючих, тощо. Є й фруктові, ягідні дерева дерева: яблуні та вишні. А також більш екзотичні для Києва: 40 магнолій Кобус та 65 платанів кленолистих. Дивіться повний список закупівлі:

Раніше керівник «Київзеленбуду» презентував стратегію розвитку підприємства на 2017-2021 роки.

Нагадаємо, навесні еколог Олексій Василюк попереджав, що Київзеленбуд свідомо знищує дерева, щоб висаджувати нові і заробляти на цьому.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button