Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На вулиці Володимирській, 11 два ресторани встановили літні майданчики, які заважають руху пішоходів.

Фото: «Хмарочос»

В затвердженому Порядку розміщення літніх майданчиків у Києві зазначено, що при облаштуванні терас на пішохідних доріжках, тротуарах й алеях, для проходу пішоходів має залишатися не менше 1,8 м, а сам майданчик не має перешкоджати вільному руху пішоходів.

Фото: «Хмарочос»

Тераси, які розміщуються з боку проїзної частини, мають бути захищені від транспорту. У відповідному розпорядженні, затвердженому ще у 2013 році, забороняється будівництво літніх майданчиків на відстані менш як 20 метрів від дверей у напрямку евакуації, включно з усіма дверми з написом «Вхід» та «Вихід». На вулиці Володимирській двері дому знаходяться усього в декількох метрах від встановлених терас.

Фото: «Хмарочос»

Раніше «Хмарочос» пояснював, чому кияни борються проти встановлення сезонних майданчиків, а також повідомляв, що власники терас, які не сплачують податок до бюджету міста, будуть оштрафовані, а тераси їхніх закладів демонтують.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button