Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23505 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Крім того, пасажиропотік за кордон через аеропорт «Київ» збільшився на 60%, пише УНН.

Фото: http://old.airport.kiev.ua/

Пасажиропотік за кордон через аеропорт у Жулянах збільшився на 60% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року після вступу в силу безвізового режиму між Україною та ЄС. Про це повідомили у прес-службі КМДА.

За даними в. о. начальника Київської міської митниці Державної фіскальної служби України Сергія Тупальського, починаючи з 11 червня через цей пункт пропуску в у країни Євросоюзу виїхали майже 40 тис. громадян, в’їхали з країн ЄС в Україну – 39,5 тис. осіб.

Близько 75% подорожуючих – українці. Показники аналогічного періоду минулого року відповідно становлять 25 і 24,5 тисяч осіб.

Також він зазначив, що збільшилась кількість міжнародних рейсів в аеропорту. Всього за місяць з’явилися 9 нових маршрутів до країн ЄС.

Раніше ми писали про те, що за 2016 рік київські аеропорти обслугували близько 10 мільйонів людей.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button