Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В прес-службі київської адміністрації перелічили 38 місць, де кияни можуть відпочити, розпалюючи багаття.

Фото: Mapio.net

Зони для пікніка облаштували робітники столичного «Київзеленбуду», на місцях відпочинку встановили лісові меблі, місця для багаття, також облаштували накриття від негоди, а зелені насадження огородили мінералізованими смугами, щоб вберегти паркову зону від пожежі.

На сайті КО «Київзеленбуд» є мапа з усіма територіями лісопаркових господарств, де можна відпочити.

Всі зони відпочинку на природі детально перераховані на офіційному онлайн ресурсі КМДА. Чотири зони відпочинку знаходяться у Дарницькому лісопарковому господарстві, по дві у Дарницькому та Микільському лісництвах, ще дві знаходяться на території Білодібровного лісництва. Інші п’ять зон знаходяться у Броварському й Святошинському лісництвах, додатково по чотири лісництва мають Київська і Дачна зони відпочинку, також розташовані райони для пікніка у Пущі-Водиці, Межигір’ї та у Конча-Заспі.

Раніше цього року після реконструкції відкрився парк «Наталка», а мер японського міста Кіото приїздив до Києва на відкриття парку біля станції метро «Лісова».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button