Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Витвір архітектурного мистецтва фірми Herzog & de Meuron тепер можна зробити своїми руками, повідомляє fubiz.net.

Фото: fubiz.net

Житель Гамбурга Флоріан Мюллер – шанувальник LEGO, якому прийшла в голову ідея зробити маленьку копію Ельбської філармонії. Він «побудував» детальну зменшену копію філармонії за допомогою невеликих цеглин і фігурок. Чоловік скопіював філармонію не тільки зовні, а й зсередини, помістивши на поверхах та у залах маленькі фігурки людей.

Фото: fubiz.net

Нагадаємо, Ельбську філармонію відкрили 11 січня цього року. Її висота сягає 110 метрів. На створення проекту було витрачено 789 мільйонів євро. Новий символ Гамбурга також вже розмістили на поштовій марці. В комплексі розташований п’ятизірковий готель, заклади громадського харчування та стоянка.

Фото: fubiz.net

Раніше журнал The Wired назвав 25 архітектурних шедеврів 2016 року, до якого увійшла гамбурзька філармонія Elbphilarmonie.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button