Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23566 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Великій Британії з 2040 року заборонять нові бензинові та дизельні автомобілі, повідомляє ВВС.

Фото: Фишки.нет

Щоб зменшити викиди оксидів вуглецю у Великій Британії створять фонд, розміром 255 мільйонів фунтів. Ці кошти мають піти на вирішення проблем, спричинених викидами дизельних авто. Британський уряд також узгодить стратегію чистого повітря.

Урядовці визнали, що попередні кампанії виявилися невдалими, вони не допомагають зменшувати рівень забруднення навколишнього середовища. Нагадаємо, раніше, у Франції заявили, що відмовляться від автівок на бензині та дизелі до 2040 року.

Шведський автомобільний концерн Volvo також повідомив про зупинення виробництва автівок з бензиновими двигунами, починаючи з 2019 року, а Норвегії до 2025 року всі нові автомобілі мають бути електричними.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button