Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

27 липня сайті Київради була опублікована інформація про продовження обмеження на реалізацію алкогольних і слабоалкогольних напоїв з 23:00 до 10:00 Вищим господарським судом України. Проте суд спростував заяву, проінформувавши суспільство, що позов задоволено на користь АМК й він зобов’язав Київраду зняти заборону на продаж алкогольної продукції.

Крім цього, суд зобов’язав Київраду сплатити Антимонопольному комітету судовий збір, розміром 1600 гривень.

Нагадаємо, що в Антимонопольному комітеті побачили порушення законодавства про захист економічної конкуренції. У відомстві зважили на те, що в закладах роздрібної торгівлі у нічний час заборонено купувати алкоголь, в той час як заборона не стосувалася ресторанів та розважальних закладів.

У свою чергу депутат Київської міської ради Владислав Михайленко прокоментував, що рішення про зняття заборони на продаж алкоголю не можна реалізувати, бо це угода, яка була укладена між міською громадою і підприємцями міста за посередництва міської ради.

Заборону Київської міської ради на продаж алкогольних і слабоалкогольних напоїв на території Києва з 23:00 до 10:00 почала діяти з вересня 2016 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button