Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23626 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Співробітники Комунального підприємства «Київтранспарксервіс» першого серпня вимагали звільнити свого директора Олександра Шестакова, повідомляє Київ Оперативний

Фото: facebook.com/KyivOperativ

Невдоволення працівників ніби-то викликає те, що державне підприємство два роки працює у збиток. Відповідно до затвердженого в квітні минулого року фінансового плану, КП «Київтранспарксервіс» повинно було закінчити 2016 рік з чистим прибутком у розмірі 5,2 млн гривень, а закінчило зі збитками в 2,8 млн грн.

Фото: Ілля Сагайдак

Своє роздратування протестувальники висловили, перекривши центральну вулицю Києва. 

При цьому у міської адміністрації інший погляд на проблему. У КМДА хочуть звільнити паркувальників та перевести місто виключно на безготівкову форму оплати парковки. Міський голова Віталій Кличко заявив: «З 10 серпня обігу готівкових коштів у сфері паркування столиці не буде взагалі. І паркувальників не буде. Водії можуть оплатити парковку через паркомати, sms чи місячні талони на оплату парковки, які можна купити в кіосках продажу преси чи інформаційних кіосках». Якщо ж після 10 серпня хтось вимагатиме готівку за паркування авто, можна дзвонити в поліцію.

Радник Кличка та народний депутат Дмитро Білоцерківець додав, що ефективно безготівкова система запрацює тільки після прийняття у другому читанні законопроекту № 5364, який дасть можливість представникам органів міської влади штрафувати та евакуювати авто.

Нагадаємо, нещодавно в столиці запустили проект «Чесна Парковка», за результатами якого виявили, що половина водіїв не сплачує за стоянку у Києві.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button