Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23613 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Керівництво Національного комплексу запропонувало громадській ініціативі «Доступно.UA» провести аудит ВДНГ для відвідувачів, що пересуваються в інвалідних візках.

Фото: DreamKyiv

Співзасновник «Доступно.UA» Дмитро Щебетюк зазначає, що ВДНГ зручне місце для маломобільних людей, тому що має велику та зручну територію для пересування, але решту необхідно вдосконалювати.

Першим кроком співпраці стане аудит транспортної інфраструктури, чинних об’єктів, відкритих територій та лісопаркової зони, інфраструктурних об’єктів комплексу з точки зору їх доступності для людей з інвалідністю. Командою «Доступно.UA» протягом місяця буде розроблено рекомендації для Експоцентру, в яких вкажуть, що саме треба змінити для покращення умови перебування на території діючих локацій людям з інвалідністю.

Спеціалістів «Доступно.UA» також включать до групи зі співпраці з новими партнерами ВДНГ. Експертами громадської ініціативи будуть розроблені стандарти для нових об’єктів, що будуватимуться або реконструюватимуться на території комплексу. В рекомендаціях розпишуть покроковий план дій та кошторис на 2017-2020 роки щодо реалізації умов відвідування та користування послугами Експоцентру.

В ініціативі «Доступно.UA» додають, що в Україні майже 55% населення відноситься до людей, які потребують особливих умов у пересуванні. До них виносяться не лише люди з обмеженими можливостями через інвалідність, але й через тимчасову хворобу чи травму, батьки з дітьми у візках та особи похилого віку.

Раніше, Національний комплекс «Експоцентр України» обрав новий логотип для своєї концепції розвитку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button