Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Прибуття баркаса заплановано на 23-24 серпня, повідомляє інформаційне агентство «ПІК».

Фото: Типичный Киев

Депутат Херсонської обласної ради Олександр Синенко розказав, що наступну баржу з кавунами готують до відправлення, але через високу температуру якість врожаю кавуна трохи знизилась.

Він також пояснив ціноутворення на ринку:

«Торгові мережі працюють у правовому полі. 2,50 гривень за кавун множимо на ПДВ, вже три гривні. Сюди додати палет – ще 15 копійок, він коштує 75 гривень на півтонни. Маємо 3,15 гривень. Коробка – вартість упаковки – плюс ще 54 копійки. Маємо 3,69-3,70. Плюс транспортування одна гривня. Сюди ще треба додати торгову націнку –  не більше 20%. Навіть при найвищій – 20% отримуємо ціну 5,64 гривні. Ще до 5% – на втрату якості. У торговій мережі ставлять 5,99 – ось вам і вся калькуляція на правових засадах», – пояснив депутат.

Нагадаємо, що перша баржа дісталася Києва четвертого серпня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button