Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Kyiv Smart City Hub відбулася лекція про те, як користуватися відкритим бюджетом Києва.

Онлайн-сервіс «Відкритий бюджет» дозволить громадянам відслідковувати та контролювати використання містом бюджетних коштів.

Онлайн-портал дозволяє перевірити доходи, отримані від надання в оренду або інших способів використання муніципальної власності, отримувати інформацію про доходи від об’єктів зовнішньої реклами.

Головна мета проекту «Відкритий бюджет» – подолати корупцію та створити умови для прозорого управління бюджетними коштами. Німецький уряд виділив на реалізацію проекту 280 000 євро.

Німецька компанія GIZ підтримує впровадження Концепції «КИЇВ СМАРТ СІТІ 2020», до якої нещодавно долучилася антикорупційна організація Transparency International Україна.

За задумом концепція повинна забезпечити прозорість та вільний доступ киян до інформації про бюджет міста на етапі його планування та під час виконання.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button