Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Transparency International Україна візьме участь в проекті Kyiv Smart City, згідно з яким до 2020 року в столиці запровадять інноваційні технології для прозорішого управління містом, повідомляє онлайн ресурс TI.

Нагадаємо, 28 липня 2017 Київська держадміністрація схвалила концепцію «КИЇВ СМАРТ СІТІ 2020». Її сформували на базі соціологічного опитування, в якому взяли участь 1000 респондентів. Серед них: громадськість, експерти й представники влади.

Пріоритетом для Kyiv Smart City став інноваційний та безпечний транспорт (82% опитаних), далі – е-урядування та прозоре управління містом (78%), якісні комунальні послуги (77%), безпека громадян (68%) та медицина (64%).

Концепція смарт-розвитку міста передбачає три ключові рівні змін: технологічні, в управлінні містом та суспільні. Найближчим часом концепцію має розглянути та затвердити Київська міська рада. Раніше, архітектори показали проект першої smart-вулиці в Києві.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button