Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У місцях найбільшого скупчення автомобілів у Києві, забруднення повітря перевищує норму в шість разів, повідомили в інформаційному агентстві UNN.

Мапа Cityscale

Найбільш забруднені місця – на Бессарабській площі, проспекті Перемоги, Деміївської площі, проспекті Бандери. Натомість в парках, скверах, й біля прибудинкових територій, де заміри здійснюють щодня, усі показники відповідають стандартам.

Згідно з індексом забруднення атмосферного повітря (ІЗА) загальний рівень забруднення у липні по Києву був високий. Він відрізнявся у різних місця: на дванадцяти постах характеризувався, як високий, на одному – як підвищений, ще на одному – низький. У липні загалом по місту середньомісячні концентрації п’яти забруднювальних речовин (другого та третього класу небезпеки) перевищували норму: діоксиду азоту – у 3,3 раза, формальдегіду – у 3,0 рази, фенолу – у 2,0 рази, оксиду азоту – у 1,3 раза, оксиду вуглецю – у 1,1 раза.

Всього в столиці нарахована 21 точка, де зафіксовано місця масового скупчення автомобільного транспорту. Раніше Хмарочос повідомляв, що забруднення повітря і відсутність вітру можуть призвести до смогу в столиці.

На сайті Українського гідрометеорологічного центру зазначено, що до кінця тижня температура не опуститься нижче +30°С. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button