Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Автор петиції вважає, що вказане рішення було прийнято без публічного, неупередженого обговорення з громадськістю щодо можливих наслідків такого перекриття.

Зокрема, в поданій на збір підписів петиції значиться, що прийняте рішення не було достатньо обгрунтованим для часткового перекриття вулиці Ярославів Вал, щоб віддати територію під публічний простір для відпочинку та спілкуванню киян.

Автор вважає, що часткове перекриття вулиці Ярославів Вал спричинить численні затори саме на вулиці Велика Житомирська та вулиці Богдана Хмельницького, на які будуть вимушені перемістити свій рух водії, які зазвичай використовували для проїзду вулицю Ярославів Вал. Він також просить скасовувати експеримент, до проведення публічних обговорень з одночасним висвітленням обговорення експерименту у засобах масової інформації.

Читайте також: «Агенти змін» підготували сайт з відповідями на запитання щодо перекриття вулиці Ярославів Вал.

Нагадаємо, про перекриття частини вулиці Ярославів Вал стало відомо тиждень тому, про початок експерименту повідомили «Агенти змін» у Facebook. Згодом, було оприлюднено онлайн-ресурс, де детально описана мета перекриття вулиці, на чому грунтуються прогнози покращення транспортної ситуації, чому обрали саме Ярвал, як людям дістатися до свого житла та офісів і чому перекривають саме ділянку у 40 метрів.

Раніше «Хмарочос» писав, що презентацію проекту перекриття на вулиці Ярославів Вал, яка включає його обговорення з киянами заплановано на 20:00 24 серпня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button