Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23533 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

До сьогодні центр функціонував у тестовому режимі, повідомляє «112 Україна».

Фото: 112.ua

У столиці відкрили найбільший в Україні центр з обслуговування закордонних біометричних паспортів.

Це вже 26-й центр паспортний сервіс в Україні. Сьогодні він починає працювати повноцінно. Під час двотижневого тестового режиму тут було вдосконалено усі технологічні та логістичні процеси, опрацьована нова спрощена схема прийому громадян.

Читайте також: Валізний настрій. Де, як і за скільки зробити біометричний паспорт у Києві?

За попередньою оцінкою Паспортний сервіс за день зможе обслуговувати 1,5 тисячі людей. Сьогодні о 14-30 запрацював на повну потужність найбільший у нашій країні та на теренах колишнього СРСР центр з оформлення біометричних закордонних паспортів та ID-карток, також повідомляє Державне підприємство «Документ».

Центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс» Державного підприємства «Документ» розташований на третьому поверсі універмагу «Україна» на площі Перемоги. Його загальна площа 1400 квадратних метрів.

Для прийому документів, фотографування та зняття біометричних даних тут використовують 28 робочих станцій. Люди отримують уже готові паспорти у дев’яти віконцях видачі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button