Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Представники націоналістичної організації C14 обписали фасад будівлі та підпалили шини біля входу у магазин.

Раніше у Facebook з’явились запрошення о 15:00 третього вересня прийти до магазину меблів «Емпоріум». Під час акції розбили скло, написали на вітрині кілька гасел та підпалили шини перед дверима до магазину. Обурених діями власників магазину зупинила поліція.

Нагадаємо, раніше власники «Емпоріуму» замалювали стріт-арт часів Майдану. На графіті були стилізовані під майданівців зображення Тараса Шевченка, Івана Франка і Лесі Українки з підписами «Вогонь запеклих не пече», «Хто визволиться сам, той буде вільний» і «Наше все життя – війна». Вуличні малюнки створили протестувальники у середині січня 2014-го року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button