Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Десятий фестиваль сучасного мистецтва ГогольFest відбудеться з сьомого по сімнадцяте вересня у Києві на території ВДНГ й у «Довженко-Центрі». 

У фестивалі візьмуть участь понад 15 країн, 900 митців, відбудеться 300 перформансів, два гранд-шоу та три масштабні вистави. Програма «Гогольфесту» презентуватиме одразу кілька напрямків у мистецтві: театр, музику, танець та ArkSquat як місце творчості художників, роботи дизайнерів та графіків.

Організатори «Гогольфесту» розділили програму заходу на Зелену та Червону. Зелена – містить більшість запланованих подій та локацій, які можуть відвідуватись щодня за наявності абонементу, ціна якого до шостого вересня складає 420 гривень. Одноденний квиток коштує від 100 до 270 гривень, в залежності від дня тижня, у свою чергу, ціна абонементу на вікенд складе 320 гривень до шостого вересня, а після шостого – 370 гривень.

У Червону програму включені кілька масштабних подій, які мали відбутися у Театрі на Подолі, але після заборони проводити у ньому заходи, у тому числі у зв’язку з позицією ініціативи «Громада Андріївського узвозу», довелося змінити локацію й перенести вистави у «Довженко-Центр».

ГогольFest розпочнеться сьомого вересня відкриттям культурного простору у чотириповерховій будівлі, що примикає до «Довженко-Центру» –– ArkSquat. Тут протягом кількох місяців працювали 150 митців України, втілюючи у напівзруйнованій споруді свої бачення головної ідеї фестивалю: ковчега. Під час відкриття відвідувачі побачать 2000 квадратних метрів творчо осмисленого простору з розписаними стінами, інсталяціями, елементами скульптури. Раніше повідомлялося, що ArkSquat працюватиме до 18 вересня, після чого будівлю знесуть разом з усіма роботами. 

На фестивалі встановлять музичну сцену від 20ft radio, зіграють гостросоціальну музичну виставу «ЦеШо», побудують та розфарбують величезний ковчег. На «Гогольфест» також завітає балет однієї з найвідоміших американських композиторів та хореографів сучасності Мередіт Монк.

Відвідувачі фестивалю отримають можливість стати свідками прем’єрного показу опери-балету ARK та театрального шоу з елементами доповненої реальності від фрік-кабаре DakhDaughtersЗ детальною програмою можна ознайомитись за посланням.


Місце: Київ

Адреса: ВДНГ, «Довженко-Центр»

Дата: 7 – 17 вересня

Вартість: 100 – 490 гривень


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button