Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Окружний адміністративний суд міста Києва постановив знести житловий комплекс «Villa Sofia», який будується в селі Софіївська Борщагівка, повідомляє me3.

Фото: facebook

У ДАБІ зазначають, що раніше під час позапланової перевірки об’єкту «Будівництво комплексу багатоквартирних будинків за адресою: Києво-Святошинський район, с. Софіївська Борщагівка, вулиця Берегова, 3, 7-А» було встановлено, що земельна ділянка, на які ведуться будівельні роботи, не відведена під багатоквартирну забудову.

«Окружний адміністративний суд міста Києва постановив знести незаконне будівництво в Києво-Святошинському районі на Київщині. Таким чином, служителі Феміди підтвердили законність дій Держархбудінспекції щодо замовника будівництва житлового комплексу в с. Софіївська Борщагівка», – йдеться у повідомленні ДАБІ.

Фото: facebook

Не дивлячись на постанову про знесення, будинок все ще стоїть на своєму місці, а забудовник відправляє фотозвіт об’єкта. Продаж квартир продовжується, але на сайті попереджають, що об’єкт проблемний та інформація про нього міститься на ресурсі Асоціації Допомоги Потерпілим Інвесторам.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button