Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23524 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В «Кримському домі», 22 вересня відбудеться стратегічна сесія «Сквер Небесної Сотні: механізм управління публічним простором» за участі киян, представників КМДА, архітекторів та урбаністів.

Фото: umoloda.kiev.ua

Завдяки, активній позиції громадської організації «Місто-сад» землю Скверу Небесної Сотні в судовому порядку повернено у власність міста. У зв’язку з цим виникли потреба надання офіційного статусу скверу, визначення механізмів управління та прийняття рішень щодо його розвитку.

Саме тому, команда «Місто-сад» ініціює публічний діалог щодо цих питань і пропонує усім стейкхолдерам долучитися до створення ефективного механізму управління публічним простором.

В результаті стратегічної сесії повинно бути розроблено рішення щодо ефективного управління публічним простором та рекомендовано до розгляду Київраді. Програма заходу розрахована на чотири години з 16:00 до 20:00, під час якої заплановано виступ заступника голови КМДА Олексія Резнікова, архітекторки Анни Бондар, очільниці центру урбаністичних студій Владислави Осьмак й урбаніста Ігоря Тищенка.

На зустрічі також відбудеться робота в групах щодо створення нової системи управління Скверу Небесної сотні та презентовано проекти робочих груп.

Нагадаємо, 23 вересня 2015 року Верховний Суд України своєю постановою скасував рішення попередніх судових інстанцій, які дозволяли забудову ділянки, на якій з 18 лютого 2014 року розташований Сквер Небесної сотні, а 29 листопада 2016 року господарський суд м. Києва ухвалив рішення, яким земля Скверу Небесної сотні була повернена громаді.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button