Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київ почав процес підключення до тепла об’єктів соціальної сфери, зокрема, дитячих садів і шкіл, повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Петро Пантелєєв.

Згідно з розпорядженням №2235 від шостого жовтня, дев’ятого числа має початись опалювальний сезон. «Починається він з запуску тепла в школах, дитсадках та інших закладах соціальної сфери. На ці роботи необхідно чотири-п’ять днів для того, щоб підключити всі такі об’єкти», – сказав Пантелєєв.

Після цього почнеться підключення житлових будинків. Згідно з чинним законодавством, підключення житлових будинків починається після того, як середньодобова температура протягом трьох діб поспіль тримається на позначці менше 8 градусів за Цельсієм. Пантелєєв зазначив, що прогнози синоптиків на найближчі дні поки не передбачають такі погодні умови у Києві.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button