Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Місяць тому керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко був відсторонений від своїх обов’язків, а згодом звільнений через звинувачення у підробці та використанні фальшивого диплома Львівського національного університету імені Івана Франка.

Наразі відомо, що Шевченківський райсуд Києва звільнив від кримінальної відповідальності Бондаренка, підозрюваного у використанні підробленого диплома про вищу освіту, через закінчення терміну давності, повідомляє «Українська правда Київ».

Джерело у КМДА зазначило, що прокурор задовольнив клопотання захисника про звільнення Бондаренка від кримінальної відповідальності у зв’язку із закінченням термінів давнини.

Нагадаємо, що про підроблений диплом стало відомо завдяки розслідуванню журналістів програми «Схеми». Для того, щоб обіймати керівну посаду у КМДА, треба мати вищу освіту: рівень бакалавра, а також рівень спеціаліста чи магістра (зараз спеціалістів прирівняли до магістрів). У біографічній довідці на сайті держадміністрації не вказано, де саме Володимир Бондаренко отримував юридичну освіту бакалавра. Проте журналісти виявили, що раніше у ЗМІ зазначали, що він має диплом Львівського національного університету ім. Івана Франка. Туди був направлений запит, і виявилось, що такій студент у цьому виші ніколи не навчався. У КМДА відмовились надавати копію диплома Бондаренка, але іншу копію вдалось знайти в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка – там, де чиновник навчався на спеціаліста.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button