Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23646 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

ТОВ «Амріта Комплексні Рішення» виграло тендер «Київпастрансу» в системі публічних закупівель ProZorro на купівлю й монтаж необхідного обладнення для впровадження електронного білету в столичному транспорті.

Компанія «Амріта Комплексні Рішення» зобов’язалась виконати всі роботи по тендеру за 365 млн гривень, в той час як її конкурент «АЙТІ-СОЛЮШНС» запропонував 366 млн гривень. Початкова сума тендеру складала 460 млн гривень.

В планах «Київпастрансу» встановити 1500 комплектів Автоматизованої системи оплати та 300 приладів інспекції. За попередніми даними, поставка перших 500 комплектів та 300 приладів інспекції очікується до кінця року – 20 грудня 2017, решта комплектів надійдуть вже в березні 2018 року, про це пише ITC.

Автоматизована система оплати повинна забезпечувати двохрівневу ієрархічну архітектуру: верхній рівень відповідає за програмно-технічний комплекс збору, зберігання, обробки й передачі інформації; нижній рівень збирає та зберігає короткострокові дані.

Валідатори повинні зчитувати інформацію з безконтактних технологій NFC (смартфони, розумні годинники), EMV (банківські карти) та забезпечувати оптичне зчитування QR- та штрихкодів. В свою чергу, кондуктори та контролери будуть мати портативний мобільний термінал для контролю оплати проїзду та перевірки проїзних документів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button