Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Надійшла у продаж книга з найкращими інтер’єрами кафе, ресторанів і барів – Appetizer. До неї увійшов інтер’єр українського закладу Orang+Utan, розроблений студією AKZ Architectura, й робота української студії  S+T Architects для ресторану The Forest в Алмати (Казахстан).

Книга опублікована німецьким видавництвом і креативним агентством Gestalten, яке працює з 1995 року. За цей час ним було випущено понад 600 видань на тему дизайну, мистецтва і архітектури.

У книзі Appetizer зібрані місця, створені дизайнерами інтер’єру й архітекторами, з незвичними ідеями і використанням унікальних матеріалів.

Як повідомляв Хмарочос у серпні, веганське кафе Orang+utan почало співпрацю з канадським брендом Native Shoes, який виготовляє екологічне взуття без використання хутра та й шкіри.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button