Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

27 жовтня у тестовому режимі відкрилась кав’ярня-бар Pablo EspressoBar.

Засновниками закладу є актор та телерадіоведучий Андрій Джеджула, директор агенства ідей Djedjula Music Дмитро Колонський та керуючий Юрій Шабров. Удень Pablo EspressoBar – це кав’ярня, а ближче до вечора вона трансформується у бар. «Ми дуже старались. Останні 4 місяці створювали та будували це місце,– пишуть до своїх майбутніх відвідувачів власники кав’ярні-бару,– Враховуючи інтереси та побажання».

На фасаді закладу красується портрет наркобарона Пабло Ескобара, на честь кого й була названа кав’ярня. На думку її власників, як пише БЖ, кава та Пабло Ескобар є найбільш впізнаваними образами Колумбії.

Серед страв можна скуштувати кіші, закуски та десерти. Відвідувачі можуть також посмакувати кавою, зерна якої були привезені з Колумбії, Нікарагуа та Сальвадору.

На даний момент заклад працює в тестовому режимі, тому кухня закрита. Ввечері кав’ярня перетворюється на бар з алкоголем, кальяном та музикою.

Адреса: вул. Бойчука,16

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button