Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

КК «Київавтодор» має 345 одиниць снігоприбиральної техніки, на випадок першого снігопаду, повідомляє прес-служба КМДА.

фото взято з Facebook-сторінки КК «Київавтодор»

З першого листопада у випадку різкого погіршення погодних умов, усі підприємства КК «Київавтодор» розпочинають чергування у цілодобовому режимі.

У випадку необхідності, буде залучено 159 одиниць техніки від сторонніх організацій, з якими напередодні були підписані договори.

В КМДА наразі визначили 115 вулиць з яких першочергово вивозитимуть сніг. На 27 вулицях у період з 01:00 до 05:00 під час очищення проїжджої частини від снігу можуть заборонити рух транспорту.За умов затяжних снігопадів в’їзд до Києва вантажного транспорту буде обмежуватися.

«Сьогодні зранку перший мокрий сніг нагадав киянам, що зима не за горами. Для підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» – це сигнал «повної бойової готовності», адже за мокрим снігом може початися і справжній снігопад», – повідомляє «Київавтодор» на своїй сторінці в Facebook.

Нагадуємо, як виглядали київські дороги під час снігопаду минулого року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button