Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

До 7 листопада, відкрите подання заявок на участь в архітектурному конкурсі на Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності.

competition-maidan-ukraine.org

Конкурс поділяється на дві частини – Меморіал та Музей. Проект-переможець «Меморіал Героїв Небесної Сотні» буде обраний та оголошений колегією журі, що буде першою стадією архітектурного конкурсу. В свою чергу, обраний проект буде інтегрований в усі дизайн-пропозиції другої стадії «Конкурс Музей Революції Гідності».

В рамках конкурсу будуть відібрані 24 учасники. За підсумками першої стадії, буде обрано 6-7 учасників Конкурсу “Музей Революції Гідності” для продовження участі у другій стадії конкурсу.

Для кожної номінації визначено по три премії: 672 000 грн, 416 000 грн та 272 000 грн. Окрім того кожен учасник проект якого пройде у другий тур отримає фіксовану виплату 480 000 грн для покриття витрат, понесених на розробку конкурсного проекту.

До кінця листопада 2017 року триватиме перша стадія конкурсу, а друга стадія закінчиться у червні 2018 року.

Нагадаємо, що 20 жовтня Міністерство культури України за результатами тендера визначило організаторів конкурсу на Меморіал Героям Небесної Сотні – Музей Революції Гідності і оголосило міжнародний відкритий архітектурний конкурс проектів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button