Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23647 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

16 листопада на Туристичному бізнес-форумі 2017 презентували нову айдентику туристичного бренду Запоріжжя.

identity.zaporizhzhia.city

Як повідомив Telegraf, керівником та арт-директором проекту став київський дизайнер Дмитро Буланов. Розробкою концепції та дизайном займався й Сергій Кривенко.

Айдентику було розроблено орієнтуючись на традиційні асоціації міста з козацтвом. Окрім цього, за основу обрали поєднання конструктивізму (що присутній в архітектурі міста) та мінімалізму.

Слогаганом стало словосполучення «сім шляхів», внаслідок того, що в основі стратегії було виділено 7 туристичних напрямків розвитку Запоріжжя. Варіації можливих слоганів: «сім шляхів до пригод», «сім шляхів до нових вражень», «сім шляхів до себе».

Зазначимо, що фірмовий шрифт розробив дизайнер Андрій Шевченко. Osnova Zaporizhzhia створений на основі вже створеної шрифтової гарнітури Osnova з декількома графічними змінами.

identity.zaporizhzhia.city

Додамо, що кожен із семи напрямків отримав власний символ, зберігши при цьому фірмовий стиль.

Автори також представили візуальну комунікацію на сувенірній продукції міста, й те як нову айдентику можна впровадити в повсякденне життя запоріжців.

identity.zaporizhzhia.city

identity.zaporizhzhia.city

identity.zaporizhzhia.city

identity.zaporizhzhia.city

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button