Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23271 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київрада затвердила концепцію інфраструктурного, технологічного та соціального розвитку столиці «Kyiv Smart City 2020», повідомляє прес-служба Kyiv Smart City.

kyivsmartcity.com

Концепція була розроблена ще у 2015 році, та спрямована на розробку та впровадження інноваційних міських сервісів й трансформації міського простору. «Сучасні кияни перестають бути винятково пасивними користувачами, тому ми маємо максимально залучити їх до процесу покращення якості життя.

Пріоритетними визначено 5 напрямів підвищення комфорту киян: житлово-комунальне господарство, безпека, транспорт, медицина та реформування системи управління міської влади які  використовують сучасні інноваційні технології», – зазначив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров.

kyivsmartcity.com

«Kyiv Smart City 2020» передбачає впровадження прозорої моделі державно-приватного партнерства, налагодження співробітництва з іншими містами, аналіз регуляторних обмежень та надання пропозиції щодо їх усунення, залучення інвестицій.

kyivsmartcity.com

Нагадаємо, що в рамках програми «Безпечне місто» 21 листопада були презентовані дрони, що разом з 5 тисячами камер-відеонагляду слідкуватимуть за порядком в столиці.

Додамо, що фінансування концепції «Kyiv Smart City 2020» здійснюватиметься у складі Комплексної міської цільової програми «Електронна столиця» міста Києва на відповідні бюджетні роки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button