Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23632 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Києві відкрили колівінг для IT-спеціалістів Domivka Coliving, повідомляє AIN.

Колівінг (від англ. Co-living – спільне проживання), що складається з 26 квартир відкрило подружжя Юлії Обозної та Микити Постолакія. Закритий простір розташований на одному з поверхів ЖК Smart House на вулиці Машинобудівній, 39. В колівінг входять 20 квартир по 18 кв м, п’ять квартир по 25 кв м, та одна двокімнатна квартира площею 44 кв м. Окрім цього, простір має загальні зони: кухня-вітальня, комора, місце для сушки білизни. Планують облаштувати загальну ігрову зону, а також місця для спортивних занять.

За словами Юлії Обозної,  ідея створити колівінг для IT-спеціалістів з’явилась ще у 2015 році, проте простір для цього з’явився лише у 2017 році.

Простір буде призначений для людей, що займаються програмуванням, технологічні підприємців та їх колег. Перші резиденти помешкання вже заселились, проте повноцінний запуск Domivka Coliving планується в грудні.

Додамо, що на даний момент тарифи в Domivka Coliving такі:  квартири 18 кв. м — 7500 грн, 25 кв. м — 8500 грн, кімнати в двохкімнатній квартирі — по 6000 грн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button