Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

24 листопада у Києві відбудеться Black Friday (Чорна п’ятниця) – великий розпродаж товарів. «Хмарочос» зібрав 6 вигідних пропозицій.

camera-rumors.com

Видавництво «Основи»

Видавництво обіцяє знижку 50% на всі товари ціною понад 50 грн. Акція не діятиме на подарункові сертифікати та книги видавництва DOM publishers. Під час розпродажу за знижкою можна буде придбати видання серії Awesome: Kyiv, Lviv й Odesa. Знижки діятимуть лише в офісі видавництва 24 листопада з 10:00 по 20:00. Адреса: провулок Георгіївський 7, 3 поверх.

Компанія «ZV Development»

На Чорну п’ятницю девелопер пропонує знижку 3,2 млн грн на інноваційний міський будинок QDRO. Площа будинку 223 кв м, а зеленого двору – 420 кв м. QDRO – це 16 домогосподарств в закритому котеджному містечку «Коник» в 15 хвилинах від центру Києва.

Всі.Свої

У Всі.Свої «Чорний маркет» триватиме з 24 по 26 листопада. Магазин обіцяє знижку на товари від 20%. В маркеті зібрана продукція понад 250 українських виробників та брендів.

JYSK

Данська компанія оголосила про знижки до 70% на свої товари в Чорну п’ятницю. Розпродаж триватиме 23-26 листопада. Знижки поширюються на меблі для спальні, вітальні, дитячої та кухні; товари для сну (подушки, ковдри, комплекти постільної білизни, матраци); домашній текстиль (пледи, покривала); побутові та декоративні предмети інтер’єру, а також багато іншого.

Steam

На сайті сервісу компанії Valve, до 28 листопада триватиме осінній розпродаж. Відео ігри на платформі Steam можна буде придбати зі знижкою до 90%. Додамо, що починаючи з листопада на сервісі під час способу оплати валютою можна обрати гривню.

ZooBonus

Магазин товарів для домашніх улюбленців бере участь у всесвітній Чорній п’ятниці, та пропонує покупцям 40% знижки на всі товари. Покупці зможуть знайти чорні цінники на прилавках 24-26 листопада.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button