Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

28 листопада у столиці стартував International Mayors Summit.

З 28 по 29 листопада у готелі Hilton відбудеться International Mayors Summit. Серед гостей заходу понад 100 градоначальників, зокрема лідери місцевого самоврядування Канади, Ізраїлю, Словаччини, Бразилії, Швеції, Великої Британії та Нідерландів.

В програмі заходу передбачені воркшопи, презентації інноваційних стартапів та індексу міст Deloitte, екскурсії на майданчики UNIT City та «Арт-завод Платформа». Спеціальні панелі будуть присвячені інклюзивності міст та взаємодії міста і бізнесу, також на саміті презентують Рейтинг міст України за використанням інновацій, а також мерів-інноваторів.

Президентка і головна виконавча директорка Western NIS Enterprise Fund Ярослава Джонсон розповідає: «Вже другий рік Western NIS Enterprise Fund проводить захід за участі українських мерів. Ми багато інвестуємо у програми сталого розвитку. Це включає співпрацю з такими містами як Київ, Львів, Івано-Франківськ, Миколаїв, Харків. А також проекти на регіональному рівні: малі гранти для трансформування міст, програма для дівчат-програмісток, які вирішують міські проблеми за допомогою мобільних додатків. Міжнародний саміт мерів — захід, який дозволяє українським містам не тільки навчатися у своїх міжнародних колег, але й змагатися у демонстрації найкращих українських практик».

Міжнародний саміт мерів відбувається під патронатом прем’єр-міністра України, за підтримки київського міського голови та Асоціації міст України.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button