Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За попередніми даними Київради, бюджет Києва на 2018 рік становитиме 45 млрд гривень, повідомляє Українська правда.

dw.com

За словами голови бюджетної комісії Київради Андрія Страннікова, не виключено, що бюджет столиці на наступний рік збільшиться. «Поки що прогнозуємо незначне зростання головного кошторису міста у порівнянні з 2017 роком. Орієнтовно, загальна сума міського бюджету становитиме 44-45 мільярдів гривень. Це те, на що ми виходимо зараз, при підготовці проекту рішення», – зазначає голова.

Як повідомив Странніков, цей рік столиця завершує з цифрою 41,3 млрд гривень доходів.

Додамо, що у 2018 році планується збільшити видатки на освіту, медицину та транспортну інфраструктуру. Зазначимо, що остаточні суми доходів і видатків Києва на 2018 рік стануть відомими не раніше другої декади грудня.

Нагадаємо, за результатами постійної комісії з питань бюджету Київської міської ради за першу половину 2017 року було перевиконано план бюджету на 1,5 мільярда гривень.

Як наповнюється та витрачається бюджет Києва, читайте у нашій статті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button