Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Верховна Рада України ухвалила закон №6776-д, який скасовує податок на ввезення електромобілів.

Закон «Про внесення змін у Податковий кодекс України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень в 2018 році» на п’ятирічний термін дозволить ввезення електромобілів без сплати податку на додану вартість (ПДВ) і акцизів, повідомляє Інтерфакс-Україна. Поки що скасування ПДВ і акцизу на імпорт електрокарів діятиме з 1 січня 2018 року і триватиме один рік.

Окрім цього, уряд знизив до 6% і 12% ренту на газ з нових свердловин (відповідно глибиною понад 5 км і до 5 км), та ввів дворічну відстрочку на сплату ПДВ при імпорті обладнання.

Додамо, що зміни в Податковий кодекс передбачають збільшення акцизів на тютюнові вироби на 29,7%, ставок екологічного податку на 11,2%, рентної плати (крім видобутку корисних копалин) – на 16,8%.

Відповідне рішення підтримали 252 народних депутати.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button