Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23603 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У 2017 році аеропорт Бориспіль обслужив 10 мільйонів пасажирів.

За даними ЦТС, 10-ти мільйонна пасажирка на ім’я Ліма зареєструвалась на рейс авіакомпанії Air Arabia за маршрутом Київ-Шарджа.

До кінця 2017 року Бориспіль планує обслужити 10,3 млн осіб. Додамо, що у минулому році пасажиропотік найбільшого аеропорту країни склав 8,64 млн людей.

За словами генерального директора аеропорту Евгена Дихне, до 2030 року пасажиропотік складатиме 50 млн, хоча згідно зі стратегією розвитку Борисполя цей показник має бути 30 млн людей.

На даний момент лише чотири аеропорти України мають пасажиропотік понад мільйон людей на рік, а саме – Міжнародний аеропорт «Київ», Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького, Міжнародний аеропорт «Одеса».

Додамо, що Варшавський аеропорт імені Фридерика Шопена в 2016 році обслужив 12,8 млн осіб. В свою чергу, минулого року, пасажиропотік Міжнародного аеропорту імені Леонардо да Вінчі, що на відстані 30 км від Риму, склав 41,7 млн пасажирів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button