Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київська міська рада виділила 3 млн грн на проведення фестивалю Atlas Weekend 2018.

Олександр Гончаров / Апостроф

Як повідомляє прес-служба Київради, додаткові кошти виділили в рамках змін до Програми розвитку туризму. Фестиваль Atlas Weekend відбудеться 4-8 липня 2018 року в Києві.

«Цього року Atlas Weekend був одним із найпопулярніших заходів у столиці. За 5 днів фестивалю на 8 сцен вийшло 200 учасників. Кількість гостей перевищувала 350 тисяч. У 2018 році ми очікуємо до півмільйона глядачів. Пропонуємо зробити перший день відкритим для усіх охочих. І провести Atlas Weekend за підтримки міста», – зазначив депутат Київради Георгій Ясинський.

Додамо, що загальний кошторис Програми розвитку туризму на 2018 рік, становитиме понад 50 млн грн. Початковою редакцією документу, планувалося виділити 14,4 млн грн. Також в наступному році столиця виділить 250 тис. грн на проведення публічного конкурсу на створення туристичного бренду і символу Києва. Його буде презентовано під час фіналу Ліги чемпіонів у 2018 році.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button