Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Стартова ціна лоту становить 561 млн грн.

setam.net.ua

На сайті електронних торгів ДП «СЕТАМ», продають цех заводу «Арсенал» – нежитлову будівлю (корпус №4) площею 37 957,5 кв м. та земельну ділянку площею 1,36 га в Печерському районі. Лоти знаходяться у власності Державного космічного агентства України.

«Будівля та ділянка розташовані в історичному центрі столиці й мають величезну перспективу комерційної забудови»,- розповідає генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов, повідомляє ресурс «Сьогодні».

На думку Вишньова, головна перевага таких ділянок перед новобудовами в наявності комунікацій. Адже виробничі підприємства завжди споживали великі обсяги газу та електроенергії, тому мали потужні інженерні мережі.

«Якщо розглядати в цьому аспекті green field (чисту ділянку) і brown field (освоєну ділянку) як дві альтернативи, то раніше розроблена ділянка (нинішня промзона) є вигіднішою. Оскільки в цьому випадку немає потреби у великих інвестиціях на організацію та підключення інженерних систем», – пояснює генеральний директор.

Аукціон призначений на 29 січня.

Додамо, що «СЕТАМ» – це державне підприємство створене Міністерством юстиції України для реалізації державної політики у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів або посадових осіб.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button