Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Прес-служба КМДА опублікувала звіт про кількість інформаційних запитів від ЗМІ за 2017 рік.

wlns.com

У 2017 році до Управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) надійшло понад 8400 запитів на доступ до публічної інформації. З загальної кількості 3658 – надійшло від ЗМІ.

Найбільша кількість надійшла від телеканалів – 2660 запитів (72,8%). Від інтернет-ЗМІ – 451 (12,3%), друкованих засобів масової інформації – 229 (6,3%), інформаційних агенцій – 215 (5,9%), радіо – 85 (2,3%), видавництв – 2.

Найпопулярнішою в 2017 році стала тема охорони здоров’я – з цього приводу надійшло 789 запитів. Також журналістів цікавили теми освіти і науки: 518 запитів, транспортної інфраструктури: 337 запитів, 282 запитів надійшло на теми будівництва та архітектури.

У порівнянні з минулим роком кількість запитів зменшилась на 10%, що на 364 звернення менше ніж торік. Прес-служба КМДА пояснює це тим, що усі прес-брифінги транслюються на YouTube-каналі Київської міськдержадміністрації, а також публікаціями новин в соціальних мережах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button