Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

ПАТ «Укрзалізниця» збільшить кількість міжнародних кас у зв’язку зі збільшенням перевезень до країн ЄС.

igate.com.ua

Як повідомив в.о. голови правління товариства Євген Кравцов, у 2017 в міжнародному сполученні Україна-ЄС перевезено у 5,5 разів більше пасажирів, ніж 2016 році. Загалом, за кордон подорожували 205 тисяч пасажирів.

«У графіку руху пасажирських поїздів на 2017/2018 рр. ми розширили мережу маршрутів до країн ЄС. Пасажири мають змогу подорожувати до Угорщини, Польщі, Словаччини, Болгарії, Румунії, Австрії, а до Чехії з пересадкою на станції Кошице на поїзд № 240 Кошице – Прага. Ми працюємо з колегами з іноземних залізниць для створення можливості продажу квитків через інтернет на поїзди міжнародного сполучення. Наразі відпрацьовуємо нормативні та технічні питання», – розповів Євген Кравцов.

Додамо, що розширення мережі міжнародних квиткових кас розпочнуть з відкриття кас у Маріуполі, Краматорську, Слов’янську, Покровську, Рубіжному та Лисичанську.

Нагадаємо, на початку грудня Укрзалізниця розпочала продаж квитків на міжнародні поїзди, що курсують у країни Європейського Союзу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button