Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23480 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 8 січня в рамках оптимізації міської транспортної мережі громадський транспорт Кракова вийде на нові графіки.

transport-publiczny.pl

З понеділка, інтервал руху трамваїв Кракова становитиме 7,5 і 15 хв (за винятком двох ліній 50 і 52, що будуть проходити кожні 5 хв), повідомляє прес-служба Управління комунальної інфраструктури і транспорту Кракова. Щоб дотримуватись такого графіку на маршрути випустили додаткові 30 трамваїв та 50 автобусів.

Такі заходи будуть коштувати міському бюджету орієнтовно 70 млн злотих на рік. На вартість проїзду це не вплине.

Як зазначає Управління комунальної інфраструктури і транспорту Кракова, вони мають на меті зменшити кількість приватного транспорту на вулицях міста. Згідно з планами управління, пересуватися містом на авто до 2020 року буде не більше 25% водіїв. Таким чином, 40 тисяч водіїв замість авто, мають надавати перевагу подорожі на громадському транспорті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button