Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23550 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Мер Києва розповів про те, як реконструюватимуть трамвайні лінії в Києві.

kyivcity.gov.ua

Під час огляду нових польських трамваїв PESA, мер Києва розповів про те, як столиця оновлюватиме громадський транспорт, повідомляє прес-служба КМДА.

Нові трамваї PESA вже почали оформлювати портретами видатних киян. Зокрема: Анни Київської, Ярослава Мудрого, Сержа Лифаря, Владислава Городецького, Казимира Малевича, Івана Фундуклея, Марії Заньковецької, Олександра Вертинського та інших. В усіх трамваях встановлені відеоекрани, на яких демонструватимуть короткий відеоролик про ту чи іншу видатну особистість.

Цього року передбачена реконструкція трамвайної лінії на Подолі, на Лівому березі та реконструкція трамвайних переїздів. Після цього будуть закуповуватися нові трамваї. У міста також передбачені кошти на розробку техніко-економічного обґрунтування подовження Борщагівської лінії швидкісного трамвая до Палацу Спорту. Планується будівництво 9 нових станцій швидкісного трамвая.

Додамо, що Віталій Кличко також оглянув відремонтовану станцію лінії швидкісного трамвая «КПІ». Оновлення всіх станцій планують завершити до кінця весни цього року.

Нагадаємо, у серпні 2017 року КП «Київпастранс» підписало договір з польським заводом Pesa на придбання 40 трамваїв за ціною 61 мільйон євро.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button