Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Відкрити таємниці вбивства Джанні Версаче, дізнатись про нелегке життя темношкірих в Чикаго, визначити вбивцю змінюючи хід сюжету детективу та перенестись у кіберпанкове XXIV століття – «Хмарочос» розповідає про найцікавіші прем’єри цієї зими.

hbo.com

The Chi («Чи») Прем’єра – 7 січня

Події драми відбуваються в Чикаго. Головними героями серіалу стають мешканці південних районів міста. Темношкірі, що живуть там, повинні кожен день, ризикуючи життям, заробляти гроші на виживання. Підліткам доводиться швидко дорослішати. Алекс Хібберт також прощається з дитячими мріями, адже йому доведеться чимало працювати, щоб досягти чогось у житті.

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story («Вбивство Джанні Версаче: американська історія злочинів») Прем’єра – 17 січня

У першому сезоні розповідалася історія суду над відомим гравцем в американський футбол, якого звинуватили у вбивстві колишньої дружини та її коханця О. Джей Сімпсона. Другий сезон розповідає про вбивство дизайнера Джанні Версаче. В драмі знялися Ріккі Мартін в ролі партнера Версаче та Пенелопа Крус – в ролі Донателли Версаче.

Mosaic («Мозаїка») Прем’єра – 18 січня

Стівен Содерберг зняв шестисерійний міні-серіал на сюжет якого впливатиме спеціальний додаток для смартфона. Для додатка американський кінорежисер зняв семигодинний серіал, сюжет якого розповідає про загадкове вбивство.

Глядачі серіалу матимуть змогу вибирати за ким з героїв слідкувати, таким чином, змінюючи сюжет серіалу особисто для себе. Кінцівка серіалу залежатиме від дій користувача. Передивляючись Mosaic можна буде поглянути на інші сюжетні лінії, і дізнатись повну картину подій.

Altered Carbon («Видозмінений вуглець») Прем’єра – 2 лютого

Події найдорожчого у виробництві серіалу Netflix відбуваються в XXIV столітті. Технології дозволили зберігати людську свідомість на цифрових носіях і передавати з одного тіла в інше. Головний герой – колишній солдат Такеші Ковач, котрий, прокинувшись, усвідомлює, що його «завантажили» в тіло іншої людини.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button