Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

КО «Київзеленбуд» оголосило 7 тендерів на розробку проектів з капітальних ремонтів благоустрою найбільших парків столиці.

platfor.ma

Згідно з оголошеннями в системі публічних закупівель Prozorro, проекти розроблятимуть для парків: «Куренівський», Перемоги», «Сирецький», «Відрадний», «Партизанської слави», «Печерський ландшафтний парк», «Совки». Очікувана вартість всіх тендерів – 5,3 млн грн.

В технічні вимоги до тендерів входить розробка генерального плану, кошторису, архітектурно-будівельних рішень, електротехнічних рішень, систем водопостачання та водовідведення, пристроїв системи озвучування. Кінцевий термін подачі заявок – 1 лютого 2018 року, дата аукціону буде встановлена ​​після 30 січня.

Роботи по всіх проектах повинні бути виконані до 31 грудня 2018 року.

Нагадаємо, бюджеті Києва на 2018 рік закладено понад 80 млн грн на реконструкції столичних парків.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button