Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Спорудження ковзанки розпочнеться 1 лютого, а завершити її планують до квітня 2018 року.

«Ковзанка на ВДНГ» з’явиться на малому конкурному полі (спортивний кластер відповідно до затвердженої Концепції розвитку ВДНГ на 40 років). Розмір споруди сягатиме 30х90 м. Вона буде відкрита для хокею, дитячих спортивних гуртків та шкіл, гравців-аматорів, а також для масових катань. У вихідні дні на ковзанці планують проводити змагання.

«Цього року ми плануємо почати більш активний розвиток спорту та здорового способу життя. Продовжуємо популяризацію  якісного дозвілля і співпрацю з українськими підприємцями. У Голосіївському районі до цього не було жодної критої ковзанки для тренувань і змагань. Це досить важливі речі, які можуть впливати на систему цінностей як у локальній громаді, так і у суспільстві в цілому», – розповідає Керівник ВДНГ Євген Мушкін.

Пропускна здатність ковзанки для хокею і фігурного катання складатиме 50 осіб на годину, для масових катань — 90 осіб на годину.

На даний момент в столиці працює лише 3 критих ковзанки для спортивних тренувань і змагань.

Додамо, що на ВДНГ встановили рекламний екран, який затуляє архітектурну візитівку комплексу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button