Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23423 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Тернопільська мерія ухвалила рішення про розірвання договорів з приватними перевізниками з 1 лютого.

inlviv.in.ua

Таке рішення міської ради було зумовлено тим, що перевізники не надають якісні послуги з пасажирського перевезення у місті та не виконують умов договору, повідомляє прес-служба Тернопільської мерії.

«Упродовж тривалого часу ми намагалися дійти порозуміння з перевізниками, аби забезпечити максимально якісне транспортне сполучення у місті. Натомість кожного дня отримуємо все більше скарг від тернополян щодо недотримання норм та вимог перевезення пасажирів, що водії не дотримуються графіків роботи та завчасно з’їжджають з визначених маршрутів. Спостерігається перевезення пасажирів понад максимальну кількість, передбачену технічною характеристикою транспортного засобу, недотримання та ігнорування електронної системи оплати за проїзд, зокрема фальсифікація квитків та відмова приймати оплату за проїзд електронними проїзними картками», – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

З 23 січня у місті проводяться рейди правоохоронними та іншими котролюючими органами, щодо перевірки всіх перевізників та водіїв маршрутних таксі на дотримання умов договору.

Нагадаємо, з 2 січня у Тернополі почав діяти диференційований тариф на проїзд у громадському транспорті. Проїзд у маршрутках Тернополя становить 5 грн за умови готівкового розрахунку і 4 гривні в разі оплати «Карткою тернополянина». Отримати її можуть особи, які проживають у Тернополі, зареєстровані або офіційно працюють у місті. Проте, 10 січня, водії тернопільських маршруток оголосили страйк через запровадження електронної оплати та не виїхали на маршрути. Вони вимагали збільшення вартості проїзду.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button